WWW.COPYCENTER.TOPLINK.BE

WEB TIPS

COPYCENTER COPY-PLAN

Copycenter Copy-Plan
Eekstraat 45
9240 ZELE

Tel: 052 44 73 69
www.copyplan.be -

Openingsuren:
van ma tot vr: 08:00 - 12:00 en 13:00 - 19:00
za: 08:30 - 12:00

Copycenter Copy-plan is een b.v.b.a. opgericht door Willy Van de Velde en Lisette Tackaert. Met onze 15 jaar ervaring, hebben wij een positieve reputatie en een hoog klantenbestand kunnen opbouwen. Wij verzorgen al uw print- en copywerk, en zijn gespecialiseerd in groot-formaat printwerk. Zowel voor particulieren als bedrijven. Voor kleur en zwart-wit kopieŽn op A3- en A4-formaat hebben wij een razendsnelle digitale kopiŽermachine, die volledig automatisch uw enkelzijdige of dubbelzijdige originelen invoert en desgewenst enkelzijdig of dubbelzijdig kopiŽert, sorteert, en zelfs automatisch kan nieten.

Gespecialiseerd in Autocad - architektuur tekenwerk, hebben wij reeds verschillende projekten voor architecten uitgewerkt. Copycenter Copy-plan is gespecialiseerd in het kopiŽren van grote formaten. Als eerste in de regio hebben wij een digitaal scan- en print-station in huis. Industrie, aannemers, architectenbureau's, installatiebedrijven, enz. maar ook particulieren kunnen hun bouwtekening of poster laten kopiŽren.

Om uw presentaties, eindwerken, studies ....nog aantrekkelijker te maken, kunnen zij ingebonden en afgewerkt worden met ringen of lijm en beschermfol. Met ťťn handeling beschermen wij uw plannen langs beide zijden, tegen regen, vuil, stof enz... De plannen kunnen nog steeds zonder problemen gevouwen worden. Breedte 60 cm, lengte onbeperkt.

  © Webdesign  - 
LINKPARTNERS

U wenst linkpartner te worden. Plaats onze link op uw website en wij linken terug.

www.copycenter.toplink.be

Overzicht Linkpartners ...